Sobre nosaltres

Balbat és una empresa dedicada a la fabricació, comercialització, venda i muntatge de materials per avicultura i ramaderia.

La nostra seu es situa a la província de Lleida, comarca del Segrià, coneguda per la seva tradició pagesa i ramadera, la seva fruita, les oliveres, i els seus camps de conreus amb blat, alfals, panís etc, composen el paisatge ric i variat. Alhora multitud de granges ramaderes esquitxen les nostres contrades fent saber al visitant que es troba en una terra de gent enfortida i treballadora, avesada a les feines dures i el treball d’una terra ferma que existeix Catalunya endins.

En aquest context BALBAT S.L. va néixer a inicis dels 90’ amb el propòsit d’ oferir un servei integral per a tots els ramaders que ens confien la instal·lació de les seves naus oferint-los el nostre “saber fer”, la nostra professionalitat de molts anys i el nostre servei postvenda.

L’equipament intern de menjadores i abeuradors per aviram, és dels més avançats del mercat amb una qualitat excepcional i totalment garantits.

Estem especialitzats en guatlles, per això hem decidit apostar pel disseny de la nostra pròpia tolva exclusiva (Tolva PAT), essent patent espanyola. També muntem voladors per perdius i guatlles de vol .

BALBAT S.L.
C/ Juneda, 43
25153, Puigverd de Lleida
(Catalunya, Espanya)
Telèfon: +34 973 167 376
Fax: +34 973 167 593